Nyheter 2017-08-08T14:37:57+00:00

Nyheter

August 2017

LCK’s viktigste spiller!

Det er tidlig onsdag morgen. Kalenderen viser 9.august og kun få dager til oppstart av ny sesong i Lillehammer Curling Arena. I hallen treffer vi klubbens ismaker, Rune Leistad. Vi så han her seint i går kveld også, og på morgenen…, og kvelden før der. Har du ikke noe liv, […]

Nye koster på seniorsiden!

Lillehammer Curling Klubb har vært aktive på overgangsmarkedet i løpet av sommeren.
Fem nye herrespillere inn, og to lag som begge ønsker å kjempe i toppen av norsk curling er status når klubben nå har gjort opptelling av tilgjengelige seniorspillere!

LCK’s herrelag vant i fjor den totale Norgescupen sammenlagt. Laget bestod […]

July 2017

Johansen blir Sportslig Leder

Stein Erik Johansen tiltrer i rollen som Sportslig Leder-Barn/Ungdom i Lillehammer Curling Klubb. Oppgaven innebærer blant annet koordinering / oppfølging av klubbens egne trenere, og utvikling av våre yngre spillere. Johansen får også en viktig oppgave i å utarbeide en sportsplan i samarbeid med styret.

Stein Erik har etter hvert lang […]

Mye moro i vente kommende sesong!

Lillehammer Curling Klubb er tildelt både nasjonale og internasjonale turneringer kommende sesong. Faktisk skal klubben arrangere turneringer for spillere i alle aldre.

Først ut er Nordic Junior Curling Tour. Denne touren startet opp i fjor og er et samarbeid mellom alle de nordiske landene. Den gang hadde Lillehammer æren av å […]